Puhkus saartel Paketid Lennu- ja laevapiletid Saartest   Puhkus Eestis Puhkus välismaal   Lisateenused Firmast Kontakt  
Vilsandi – pärl Läänemeres

Kui ollakse loodushuviline ja romantilise meelelaadiga või kui on soov olla koos sõbraga inimestest eemal või kannustab loometöös lähenev tähtaeg aga inpiratsiooni ei ole... siis on Vilsandi just õige koht. Hea on seal veeta puhkust ka lastega.

Pakume Vilsandile nii ühepäevaseid tuure kui ka pikema perioodilist looduse nautimist.1-päevase tuuri kestel saadakse maitsvat toitu ja on palju võimalusi looduse tundmaõppimiseks. Korraldame sõidu või jalgsimatka Saaremaalt ”Vilsandi linnuriigi” peasaarele, kus teejuhi juhendamisel tutvutakse saare merelise ajaloo, ainulaadse geoloogia, rikkaliku loomastiku, haruldusterohke taimestiku ning paljude teiste vaatamisväärsustega.

Mitmepäevased Vilsandi saarele jääjad saavad laenutada optikat ja jalgrattaid, tellida paadimatku kaunisse linnurikkasse saarestikku, kus mõni hüljeski saabujaid uudistama tuleb. Saab tellida sukeldumisvõimalust, et tundma õppida vee-elustikku või veeta vaba aega golfimänguga, kala suitsutamisega, matkamisega, liivarannal päevitades... võimalus jääda öömajale ja telkida, selleks ettevalmistatud lõkkeplatsi ja suitsuahjuga õuemurul.

Soovijaile korraldame ka looduslaagreid, loodusretki maal ja merel ning soovi korral kohtutakse õhtuti saarel ja rahvuspargi alal elavate inimestega. Vilsandi on sobiv koht nii üksikuitajatele kui ka rühmadele.

Puhkus saartel Puhkus eestis EL struktuurfondid
Reisibüroo MERE Tallinna 27, Kuressaare 93811, Saaremaa Tel: 45 33610 Fax: 45 33609 GSM: 50 50100 E-mail: mere@rbmere.ee