Puhkus saartel Paketid Lennu- ja laevapiletid Saartest   Puhkus Eestis Puhkus välismaal   Lisateenused Firmast Kontakt  
Orhideede otsingul Saaremaal

Saaremaa loodus, see on midagi erilist ja puutumatut. Oma pehme merelise kliima ja pinnase mitmekesisuse tõttu on saare floora liigirohke. Viimast ilmestab fakt, et kõigist Eestimaal leitud taimeliikidest esineb 80% ka Saaremaal, millest väga palju kohalikke liike on looduskaitse all. Saaremaad teatakse ka kui orhideede saart, kuna 36st Eestis leitud orhidee liigist on 34 leitud ka Saaremaalt ja seda ümbritsevatelt saartelt.

Orhideepakett on suunatud loodusest ja eelkõige orhideedest huvitatud inimestele. Paketis olevad loodusmatkad viiakse läbi kogenud giidispetsialisti saatel. 4 päeva pühendatakse Saaremaa eri paikades orhideeliste ja teiste looduse liikide vaatlemisele, otsingutele, leidmisele. Parima elamuse ja tulemuse saate kui osalete orhideede otsingutel juuni keskelt augustini, teistel aegadel on õitsvaid liike vähem leida.Viie päevane pakett sisaldab majutust koos hommikusöögiga, toitlustust, kogenud giidi teenuseid, transporti. Võimalik tellida nii individuaalselt kui rühmadele, maksimaalselt 14 inimest rühmas.

Puhkus saartel Puhkus eestis EL struktuurfondid
Reisibüroo MERE Tallinna 27, Kuressaare 93811, Saaremaa Tel: 45 33610 Fax: 45 33609 GSM: 50 50100 E-mail: mere@rbmere.ee